Sumak, mutfaklarda yemeklere ve salatalara lezzet katmak için kullanılan baharatlardandır. Soğanın kokusunu aldığı için soğan salatalarında tercih ediliyor. Ülkemizde Güney ve Doğu Anadolu’da yetişir. Sumak, hücrelerin en küçük birimin içinde bulunan DNA’mızın bozulmadan korunmasını sağlıyor.
FAYDALARI;
KULLANIM ÖNERİLERİ;
Sumak çayı için: Bir buçuk su bardağı suyu cezveye koyun içine bir tatlı kaşığı sumak atın ve kaynatın. Kaynadıktan sonra ocaktan alın ve ılımasını bekleyin. Günde bir bardak yeterlidir.
KARGO HAKKINDA
TESLİMAT
Bu site Ticimax® Gelişmiş E-Ticaret sistemleri ile hazırlanmıştır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.