TARHANA
Tarhana tarihi Orta Asya Türklerine kadar uzanan ilk hazır çorbadır. Çok geniş bir coğrafyada ufak değişikliklerle tanınan tarhana, yoğurt ve çeşitli sebzelerin değişik tahıl unlarıyla karıştırılıp fermantasyonu sonucu yapılır. Tarhana zengin bir protein ve vitamin kaynağı olması bakımından küçük çocukların ve yaşlıların beslenmelerinde önemli bir yere sahiptir.
Sofralarımızın vazgeçilmezi, geleneksel lezzetimiz tarhanayı mevsimin sebzeleriyle üretip, sizlerin beğenisine sunmaktayız.
ADET
KULLANIM ÖNERİLERİ;
1 çorba kaşığı tereyağı tencereye alıp, eritin. 1 çorba kaşığı salçayı tencereye ekleyip yağda kızdırın. 5 su bardağı suyu ilave edin. Başka bir kabın içine, 1 su bardağı suya, tarhanayı ekleyip karıştırın. Kaynamakta olan tencerenin içine bu karışımı ilave edin. 15-20 dakika pişirin. 1 çay kaşığı nane ve 1 çay kaşığı kırmızıbiber ilave edebilirsiniz.
KARGO HAKKINDA
TESLİMAT
Bu site Ticimax® Gelişmiş E-Ticaret sistemleri ile hazırlanmıştır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.